Search
Generic filters

Spara tid och förbättra fortjänst

Diskret kommunikation och större effektivitet

Restaurang & Café

silent ordering system restauranger

Varför investera i ett pucksystem til restaurang & cafe?

Enkelt förklarat; Högre effektivitet, bättre kundservice ger ökade intäkter och därmed högre vinst!

Det är vad ett pucksystem ger din restaurang eller café. Oavsett om du är verksam inom Fine dining, snabbmat eller driver ett café, pizzaria, Street Food, finns många fördelar med att använda våra personsökarsystem.

Du undviker högtalarsystem, att ropa efter gäster eller skärmar, vilket ger en lugnare och mer avslappnad atmosfär i din restaurang eller café. Med ett personsökarsystem uppstår det ingen förvirring om de olika gästernas order – alla får den mat de har beställt.

Du kan välja mellan ett personsökarsystem som fokuserar på kommunikation mellan gäster och personal (pucksystem) eller kommunikation mellan personalen internt (personsökarsystem för servitörer)

Fördelen med ett pucksystem för restaurang & cafe

Fördelen med ett pucksystem är bättre kommunikation mellan köket och gästerna. Med ett pucksystem undviker man långa köer och gör väntetiden bekvämare för dina gäster.

Med ett personsökarsystem (waitercall system) för servitörer säkerställer du en högre servicenivå och effektivare servering av många gäster som sitter utspridda på stora områden. Du får en tydligare och mer direkt kommunikation mellan köket och servis. Servispersonalen får ett mycket bättre och smidigare arbetsflöde med mindre spring fram och tillbaka till köket. Medför också en mycket bättre arbetsmiljö med mindre stress och mer tid för gästerna.

Oavsett vilket system du väljer, får du ett personsökarsystem som är enkelt och smidigt att installera, och som självklart fungerar varje gång!

Ett pucksystem för väntande gäster är perfekt för många verksamheter; Restaurang, café, kafeteria, bistro, brasserie, personalrestaurang, snabbmatsrestaurang, kiosk, mataffär, kafé, food-truck, street food, hamburgerrestaurang, pizzeria, bageri, bar, korvkiosk, grillbar, take away restaurang, pubbar, café med vattenpipor, gastro pub, sushi restaurang eller glasskiosk. Kort sagt, överallt där gäster måste vänta på sin mat eller sitt bord.

Vi skräddarsyr lösningar som passar din verksamhet, behov och ekonomisk budget. Detta ligger till grund för den bästa lösningen och för bästa avkastningen utav investeringen.

https://discoversystems.se/produkt/silent-ordering-system-pucksystem/

 

Relaterade produkter

Relaterade fall

Finansiering

Billigt
Vi kan erbjuda en mycket fördelaktig finansiering med fasta avbetalningar och fast ränta
Flexibelt
Betala kontant, över 6 månader eller på annat vis. Vi har en lösning som passar dig.
Helt enkelt
Ett par klick är allt som behövs. Resten körs själv automatiskt.

Vi använder ett modernt patientanropssystem från Discover Systems i vår klinik för att göra väntetider för våra patienter mer bekväma. Med dessa personsökare kan patienterna flytta sig fritt i hela huset och besöka ”patient boulevard” på andra våningen.

Vi är mycket nöjda med systemet.

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi är mycket nöjda med Discover Systems. De ger diskret kommunikation mellan köket och servitören, vilket innebär att gästerna får en bättre upplevelse. Dessutom ger de bra kundservice

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi använder Discover Systems servitörsystem för bättre kommunikation mellan kök och golv i allmänhet. Vi ville bli av den klassiska ringklockan i köket och undvika onödigt spring fram och tillbaka till köket, så servitörerna kan tillbringa mer tid med gästerna istället. Vi är mycket nöjda med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Genom Discover Systems’ Pucksystem, är det möjligt att förenkla våra processer i våra restauranger och öka kundnöjdheten.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig undvika väntetid på sjukhuset. När vissa nödsituationer inträffar är det ganska vanligt, och då blir det tyvärr väntetider för våra patienter. Därför är vi mycket glada över vi har kunnat införa vad vi kallar »easy waiting«, så våra patienter i väntrummen kan få större frihet och förhoppningsvis en mer angenäm vistelse på Bornholms sjukhus

Susanne Poulsen, direktör
Discover Systems Logo