Search
Generic filters

Effektiv drift

och spara tid och resurser

Effektiv betjäning och större överblick

Hotell

personsökare service call hotel

Varför investera i personsökare på ett hotell?

Att driva ett hotell i dagens stressiga miljö kan vara en hektisk och komplex uppgift!

Det kan vara stora företag och deras konferenser som ska skötas om samtidigt som det är

Gäster i receptionen, restaurangen och i dom olika mötesrummen. Kanske är det också långa avstånd och stora ytor.

Självklart borde alla gäster få bra service, eftersom det är avgörande för gästernas nöjdhet, och deras önskan att återvända till hotellet en gång till.

En bättre och mer enhetlig kommunikation mellan kök och servis personal eller mellan reception / servis personal och mötesrum, kommer automatiskt att ge din personal mer tid till andra arbetsuppgifter, minska stress och öka effektiviteten.

Spenderad din arbetstid på andra arbetsuppgifter eller fokusera mer på gästerna.

Ett bättre och jämnare arbetsflöde för servis personal med mindre spring fram och tillbaka är till gagn för alla!

Med ett persöker system för hotell kan du säkerställa en bättre och effektivare service utav många gäster på stora ytor.

Personsökare för hotell kommer att minska arbetsbelastningen för många i personalstyrkan. Och medför samtidigt att man får ett bättre mer målinriktat samarbete inom personalstyrkan, genom kollektiva meddelanden till personalen.

Personsökar systemet kan installeras på många ställen i hotellet. i köket, i receptionen, i mötesrum, eller till och med för att kalla på service tekniker, som snabbt och enkelt kan nås. Till stor tillfredsställelse för alla!

 

https://discoversystems.se/produkt/personkall/

Relaterade produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan erbjuda en mycket fördelaktig finansiering med fasta avbetalningar och fast ränta
Flexibelt
Betala kontant, över 6 månader eller på annat vis. Vi har en lösning som passar dig.
Helt enkelt
Ett par klick är allt som behövs. Resten körs själv automatiskt.

Vi använder ett modernt patientanropssystem från Discover Systems i vår klinik för att göra väntetider för våra patienter mer bekväma. Med dessa personsökare kan patienterna flytta sig fritt i hela huset och besöka ”patient boulevard” på andra våningen.

Vi är mycket nöjda med systemet.

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi är mycket nöjda med Discover Systems. De ger diskret kommunikation mellan köket och servitören, vilket innebär att gästerna får en bättre upplevelse. Dessutom ger de bra kundservice

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi använder Discover Systems servitörsystem för bättre kommunikation mellan kök och golv i allmänhet. Vi ville bli av den klassiska ringklockan i köket och undvika onödigt spring fram och tillbaka till köket, så servitörerna kan tillbringa mer tid med gästerna istället. Vi är mycket nöjda med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Genom Discover Systems’ Pucksystem, är det möjligt att förenkla våra processer i våra restauranger och öka kundnöjdheten.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig undvika väntetid på sjukhuset. När vissa nödsituationer inträffar är det ganska vanligt, och då blir det tyvärr väntetider för våra patienter. Därför är vi mycket glada över vi har kunnat införa vad vi kallar »easy waiting«, så våra patienter i väntrummen kan få större frihet och förhoppningsvis en mer angenäm vistelse på Bornholms sjukhus

Susanne Poulsen, direktör
Discover Systems Logo