Search
Generic filters

Pucksystem för bagerier och konditori

Undvik matsvinn och öka servicen

Bageri och konditori

Pucksystem för bageri och konditori

Under de senaste åren har fastfood marknaden också haft stor inverkan på bagerier och konditorier. Dessa serverar idag deras produkter i en annan form än dom gjorde ursprungligen. Sandwich, panini, wraps och varma rätter är ofta också vardagligt för ett bageri.

Även gällande försäljningen av lunch och middag så finns det fördelar för bagerierna jämfört med lågpris butikerna, bageriet är ofta placerat på platser där det är hård konkurrens från andra snabbmats restauranger och affärer. Dessa är vanligtvis mycket fokuserade på att producera och servera snabbt!

Bageriet och konditoriet utmanas därför att ge gästerna bättre service och se till att väntetiden blir så bekväm som möjligt.

Därför använder idag fler och fler bagerier ett pucksystem så att deras kunder kan vänta i lugn och ro på sin mat och undvika kö vid disken.

Många bagerier ser också att ett pucksystem gör det möjligt för dem att uttöka sortimentet i sin meny. Detta kan locka nya gäster och öka intäkter och vinst. Ett pucksystem för konditori och bageri gör inte bara väntetiden mer bekväm, utan bidrar också till mindre matavfall!

I många fall kan du bara förbereda mindre kvantiteter så som färdiga smörgåsar och färdiga måltider under rusningstid , och istället låta pucksystemet göra väntetiden mer bekväm för gästerna. Och självklart producerar du fortfarande färskt utanför rusningstid.

Ett pucksystem för konditori har därför flera fördelar för både gäster och bagerier, och medför också mindre stress för dom anställda.

Relaterade produkter

Finansiering

Billigt
Vi kan erbjuda en mycket fördelaktig finansiering med fasta avbetalningar och fast ränta
Flexibelt
Betala kontant, över 6 månader eller på annat vis. Vi har en lösning som passar dig.
Helt enkelt
Ett par klick är allt som behövs. Resten körs själv automatiskt.

Vi använder ett modernt patientanropssystem från Discover Systems i vår klinik för att göra väntetider för våra patienter mer bekväma. Med dessa personsökare kan patienterna flytta sig fritt i hela huset och besöka ”patient boulevard” på andra våningen.

Vi är mycket nöjda med systemet.

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)

Vi är mycket nöjda med Discover Systems. De ger diskret kommunikation mellan köket och servitören, vilket innebär att gästerna får en bättre upplevelse. Dessutom ger de bra kundservice

Patricia Gomes, restaurantchef, Trattoria FIAT

Vi använder Discover Systems servitörsystem för bättre kommunikation mellan kök och golv i allmänhet. Vi ville bli av den klassiska ringklockan i köket och undvika onödigt spring fram och tillbaka till köket, så servitörerna kan tillbringa mer tid med gästerna istället. Vi är mycket nöjda med systemet.

Maria Mulbjerg Thimsen, Executive Restaurant Manager, Cock's n Cows

Genom Discover Systems’ Pucksystem, är det möjligt att förenkla våra processer i våra restauranger och öka kundnöjdheten.

Theresa Weissenböck, XXXL Gastronomie

Vi kan aldrig undvika väntetid på sjukhuset. När vissa nödsituationer inträffar är det ganska vanligt, och då blir det tyvärr väntetider för våra patienter. Därför är vi mycket glada över vi har kunnat införa vad vi kallar »easy waiting«, så våra patienter i väntrummen kan få större frihet och förhoppningsvis en mer angenäm vistelse på Bornholms sjukhus

Susanne Poulsen, direktör
Discover Systems Logo