Search
Generic filters

LEASE, HYR ELLER KÖP DITT PAGER SYSTEM EFTER BEHOV

Leasing eller hyra efter behov av dit pager system

Discover finance

DISCOVER FINANCE – FINANSIERA DIT PAGER SYSTEM HELT ENKELT

I Discover Systems bolagsstruktur ingår ett eget finansbolag, Discover Finance ApS, och därför kan vi erbjuda en rad olika finansieringsmöjligheter av dit pager system.

Kontant betalning eller avbetalning.
Du köper kontant och betalar sedan hela pager systemet omedelbart efter leverans. Du har dock också möjlighet att dela upp betalningen i 6 lika månadsbetalningar.

Om du hellre vill hyra systemet under en kortare period eller hyra med rätten att köpa, har vi också flera olika lösningar att erbjuda.

Pager

Säsongshyra

Du hyr personsökarsystemet till ett fast månadspris. Hyran betalas kvartalsvis och löper över en avtalsperiod. Vid leverans av systemet betalas hyran för första kvartalet samt en deposition. Denna lösning kan med fördel användas i butiker som är säsongsöppna eller om till exempel önskar att spara lite på personalen under en kortare period.

Hyresavtal
Du hyr pager systemet för en tidshorisont som inte är fastställts i förväg. Förmånerna debiteras kvartalsvis med ett åtagande om minst ett år. Vid leverans av systemet betalas en installationsavgift på SEK 690, samt en deposition och hyra för första kvartalet. Efter avtalets upphörande returneras systemet utan extra kostnad och är därför endast ansvarigt för eventuella defekter eller skador på pager systemet.

Leasing betalning på 2 eller 3 år med förköpsrätt
Du upprättar ett leasingavtal på 2 eller 3 år med kvartalsbetalningar. Vid leverans av systemet betalas en installationsavgift på SEK 690, samt en deposition och hyra för första kvartalet. När leasingperioden efter 2 eller 3 år löper ut är det möjligt att köpa systemet till en överenskommen återstående inköpspris. Alternativt skickas systemet tillbaka och du är endast ansvarigt för eventuella defekter eller skador på systemet.

OM DU ÖNSKAR ETT NYTT ELLER BARA ETT BEGAGNAD PAGER SYSTEM HAR VI RÄTT LÖSNIN

Låt oss veta vad dina behov är, och tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ditt företag.

Testa gratis nu - Discover Systems

Testa gratis nu, klicka här

Discover Systems Logo