Bageri och konditori
Pucksystem för bageri och konditori
Under de senaste åren har fastfood marknaden också haft stor inverkan på bagerier och konditorier. Dessa serverar idag deras produkter i en annan form än dom gjorde ursprungligen. Sandwich, panini, wraps och varma rätter är ofta också vardagligt för ett bageri.
Även gällande försäljningen av lunch och middag så finns det fördelar för bagerierna jämfört med lågpris butikerna, bageriet är ofta placerat på platser där det är hård konkurrens från andra snabbmats restauranger och affärer. Dessa är vanligtvis mycket fokuserade på att producera och servera snabbt!
Bageriet och konditoriet utmanas därför att ge gästerna bättre service och se till att väntetiden blir så bekväm som möjligt.
Därför använder idag fler och fler bagerier ett pucksystem så att deras kunder kan vänta i lugn och ro på sin mat och undvika kö vid disken.
Många bagerier ser också att ett pucksystem gör det möjligt för dem att uttöka sortimentet i sin meny. Detta kan locka nya gäster och öka intäkter och vinst. Ett pucksystem för konditori och bageri gör inte bara väntetiden mer bekväm, utan bidrar också till mindre matavfall!
I många fall kan du bara förbereda mindre kvantiteter så som färdiga smörgåsar och färdiga måltider under rusningstid , och istället låta pucksystemet göra väntetiden mer bekväm för gästerna. Och självklart producerar du fortfarande färskt utanför rusningstid.
Ett pucksystem för konditori har därför flera fördelar för både gäster och bagerier, och medför också mindre stress för dom anställda.