ORDER@TABLE
Digitaliseringen ökar och självbetjäningen inom restaurangbranschen är i ständig tillväxt. Ge dina gäster möjlighet att beställa från bordet med Order@Table, och ge dig själv möjlighet att öka din omsättning med upp till 20 %.
Varför ska du investera i Order@Table?
1. Ökad omsättning
Med en produkt som Order@Table beställer gästerna betydligt mer, vilket kan öka din omsättning med upp till 20 %.
2. Undvik felaktiga beställningar
Undvik felkommunikation mellan servitörerna och gästerna. Med Order@Table får du nöjda gäster och mindre stress i köket.
3. Lugn atmosfär
Slipp stressade servitörer eller serveringspersonal. Gästerna kan välja mat med Order@Table utan att behöva avbryta den mysiga stämningen.
4. Skräddarsydd mjukvarudesign
Order@Table kan anpassas efter era behov, logotyp och färger. Läckra bilder på maten ger ofta merförsäljning. Det blir även lätt att ändra menyn, vilket ger dig större flexibilitet.
5. Frigör arbetskraft
Eftersom servitörerna inte behöver ta emot beställningar eller springa fram och tillbaka med menyer så frigör det tid. Med Order@Table kan servitörerna fokusera på andra uppgifter, t.ex. service och merförsäljning.
Hur fungerar Order@Table?:
Bord nr.?
Gästerna skannar QR-koden på bordet. Alternativt anger de sitt bordsnummer.
Bläddra
Gäster tittar på menyn på sin smartphone. Allt skräddarsys med er logotyp och tillhörande färger och bilder.
Köp
Gästerna väljer de rätter de vill ha och erbjuds ytterligare köp efterhand. Restaurangen väljer om gästen betalar direkt eller inte.
Köket
Beställningen går direkt till köket antingen på en kvittoskrivare eller en köksdisplay och maten lagas. Köket kan även hålla personal och gäster uppdaterade om beställningens status.
Servering
Servitörerna serverar rätterna och har god tid att se till att gästerna kan njuta av maten och att de är nöjda.
Självbetjäning
Order@Table kan även placeras i en kiosklösning, så att gästerna kan beställa mat och drycker i en kiosk vid t.ex. ingången till restaurangen.
Det behöver inte vara allt eller inget
Kanske lämpar ditt koncept sig bättre för att gästerna bara beställer drycker via Order@Table? Eller att gästen kan göra tilläggsbeställningar efter att huvudrätten serverats? Snacka med oss om hur Order@Table bäst kan anpassas till din verksamhet.
Hämtmat
Med Order@Table kan du också lätt erbjuda dina kunder take-away-beställningar. Kunderna kan beställa och betala online, och beställningarna går direkt till din kassa, köksdisplay eller till din e-post. Du kan även erbjuda dina gäster leverans genom Wolt och Takeout.
Rumservice
Order@Table kan naturligtvis även användas som beställningsmodul för rumservice. Det innebär att om du har ett hotell så slipper du trycka menyer konstant. Du kan bara låta gästerna scanna en QR-kod som finns i rummet, vilket genast visar menyn och beställningarna går direkt till köket. Du kan välja att leverera maten till rummet eller erbjuda självhämtning.
Order@Table erbjuder många möjligheter som kan skräddarsys efter behoven på just din restaurang eller ditt hotell.
Summan av kardemumman är att du sparar personalens tid, erbjuder bättre service och får nöjdare gäster. Fråga oss om en lösning som passar just dina behov och din ekonomi.