Search
Generic filters

VÄNTA HOS VETERINÄREN

VÄNTA HOS VETERINÄREN

Att sitta och vänta med ett husdjur hos veterinären kan vara problematiskt eftersom djur liksom människor inte alltid kommer överens med varandra.

Liksom människor har djur olika temperament och när de är hos veterinären kan det uppstå konflikter mellan dem. Det gäller vare sig det är hundar av olika raser eller t.ex. hund och katt som ska vänta tillsammans.

På Odder Djurklinik kan du boka tid, men de tar även emot akutpatienter som inte har bokat tid. Man försöker undvika att för många djur väntar tillsammans på en gång i mottagningen och väntrummet. På så sätt minskas också risken för bland annat infektionssjukdomar.

Dyrlæge pager    Odder Dyreklinik

Stressade djur kan stanna i bilen så att man stressar dem så lite som möjligt, och då kan man låta dem gå direkt in i behandlingsrummet.

Ett personsökarsystem är en bra lösning på dessa problem, eftersom det låter djurets ägare få en personsökare vid incheckning, och sedan är det möjligt att gå ut en kortare eller längre tid. När det blir patientens tur kan veterinären helt enkelt trycka på en knapp för att kalla på patientens ägare, vars personsökare blinkar eller vibrerar för att meddela att de ska gå till receptionen eller direkt till behandlingsrummet.

Jan Birch från Odder Djurklinik konstaterar;

Många djur är stressade när de kommer till en klinik. Inte bara för att de är sjuka eller har blivit skadade, utan djuren kan även bli stressade bara av att behöva vara tillsammans med andra djur.

Med ett personsökarsystem från Discover Systems kan vi nu mildra detta genom att låta patienterna vänta utanför. Det är väldigt lätt och bekvämt för alla.”

hund med pager

Discover Systems Logo