Search
Generic filters

QR-KODER FÖR MENYER PÅ RESTAURANGER KAN ÄVEN ANVÄNDAS FÖR SJÄLVBETJÄNING

QR-KODER FÖR MENYER PÅ RESTAURANGER KAN ÄVEN ANVÄNDAS FÖR SJÄLVBETJÄNING

Vanligtvis förknippar man menybeställning på restauranger och caféer med att maten serveras vid bordet när den är klar. Detta kräver förstås att en servitör eller runner kommer med maten.

I dessa tider när hotell och restauranger kämpar med personalbrist vill många gå över till självbetjäning. Och vad inte många vet är att det faktiskt är möjligt att göra QR-beställningar vid borden och samtidigt ha självbetjäning och låta gästen hämta maten själv.

Detta har flera fördelar i och med att restaurangen sparar personal eller kan vara flexibel och erbjuda självbetjäning under hektiska perioder. Du vill inte att kunderna ska vara missnöjda för att de inte får sin mat när den är klar, varm och fräsch, och därför är det förnuftigt att använda självbetjäning under hektiska perioder.

QR Menu system

 

DISCOVER SYSTEMS – TABLECALL SYSTEM

TableCall-systemet från Discover Systems är ett nytt och innovativt system som gör det möjligt för restauranger att ha både QR-kodbeställning och självbetjäning.

Systemet består av en specialprogrammerad personsökare som placeras i en display på varje bord. Personsökarens nummer motsvarar bordsnumret. När gästen beställer sin mat via QR-koden går beställningen som vanligt direkt till köket på antingen en köksskrivare eller en köksdisplay. Samtidigt meddelas gästen i sin beställning/app att maten är klar när pucken i displayen på bordet piper och blinkar, och gästen kan då hämta maten vid disken eller annat utlämningsställe.

När köket har maten klar kan kocken eller annan serveringspersonal skicka en signal till pucken på bordet, och gästerna ser då att maten är klar och kan hämtas.

Systemet ska naturligtvis integreras med kassasystemet och restaurangens KDS (kitchen display system) om ni har ett sådant, men det kan också fungera analogt med hjälp av en anropscentral som kan placeras i köket.

Om restaurangens POS-system inte har integration, då kan vi i samarbete med POS-leverantören utföra integrationen, vilket vi gärna hjälper till med.

Så nu kan QR-koder på restauranger med självbeställning även få självbetjäning med hjälp av Discover Systems TableCall System.

 

https://discoversystems.se/produkter/

Discover Systems Logo