Search
Generic filters

ORDERCUBE

– EN LYSANDE VÄG FÖR SERVERINGSPERSONALEN

ORDERCUBE – EN LYSANDE VÄG FÖR SERVERINGSPERSONALEN

Vem har inte suttit på en restaurang och förgäves försökt fånga servitörens uppmärksamhet när man vill beställa mer eller be om notan.

Det är tyvärr ofta precis i denna situation som restaurangerna ger gästerna ett negativt sista intryck, även om kvällen annars har varit trevlig och servicen varit riktigt bra.

Det är ett välkänt fenomen inom restaurangbranschen att gästerna får maximal uppmärksamhet från det ögonblick då de kommer in och sätter sig vid bordet. Du får menyn, du beställer, maten kommer och alla är nöjda. Men sedan dalar servitörens intresse eftersom gästerna trots allt har fått sin mat.

Det är emellertid just då, efter att maten serverats, som man har optimala möjligheter att sälja mer och ge gästerna en perfekt service- och restaurangupplevelse.

Ordercube är en produkt som är speciellt framtagen för att ge restaurangen merförsäljning, spara serveringspersonalens tid och förbättra kundservicen.

Produkten fungerar i all sin enkelhet som en lysande kub. Servitören kan se på långt håll när gästerna vill ha service eller exempelvis betala. När gästen trycker på service- eller betalningsknappen ändrar den kubformade lampan färg och på så sätt tillkallas servitören. ”Anropet” kan även ses på tillhörande surfplatta, smartphone eller serveringspersonalens smartklocka om en sådan är ansluten.

Men Ordercube är ändå så mycket mer. Den fungerar även som ett bordplaneringssystem och dessutom som elektriskt stearinljus som skapar en mysig atmosfär för gästerna.

Ordercube har både bokningsfunktion och inbyggt stöldskydd.

Dessutom fungerar kuben som statistik- och managementsystem eftersom den kan informera om genomsnittlig väntetid och annan data som är relevant för ledningen.

Externa appar såsom digitala menyer, onlinebeställningar eller handsfreebetalning kan integreras i Ordercube. Det finns många möjligheter.

Vad får gäster och personal genom att implementera Ordercube? Jo, studier visar att man får:

• 80 % kortare väntetid för gästerna

• 40 % mer i dricks till serveringspersonalen på grund av nöjda gäster

• 19 % högre avans för restaurangen

• 15 % lägre personalkostnader

  Spara ljuskostnader

• Ökad nöjdhet hos personalen

• Ökad bordsomsättning – fler gäster per bord

Ordercube on tables

Så det finns väl ingen anledning att vänta, eller hur?

Kontakta oss för en demonstration och ett samtal om behoven på just din restaurang.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden och sin service. Vi har också lösningen för dig.

www.discoversystems.se  [email protected]  – Tel: +46 40 29 32 00

Discover Systems Logo