Search
Generic filters

Är din restaurang mobilvänlig?

Är din restaurang mobilvänlig?

Det är rätt sannolikt att dina kunder har hittat din restaurang, café eller bar genom att använda sina smartphones. Att de har googlat caféer i närheten, eller att de har sett andras Instagram-bilder eller rekommendationer av maten ni serverar. Eller att de bara råkat hitta ett specialerbjudande på Facebook.

Därför är det viktigt att ditt café har en väl övervägd online närvaro. Att du följer med i vad dina kunder skriver om den mat, service och de faciliteter du erbjuder. Och naturligtvis att du riktar din annonsering direkt till din publik via sociala medier och andra relevanta kanaler.

Smarttelefonerna har förändrat och tagit över världen på bara några år. Det är säkert inte ovanligt att dina kunder sitter och klickar på sina smartphones medan de dricker kaffe eller äter mat. Tiden då man njöt av en kopp kaffe i lugn och ro utan störningar är över, och det är både bra och dåligt för ditt företag.

För det första har det aldrig varit lättare för dina kunder att rekommendera ditt café. Om de upplever bra service, god mat och njuter av omgivningen tar de snabbt ett foto och delar det på Instagram där alla i deras nätverk kan läsa om upplevelsen.

unge mennesker checker qr kode

Men ibland kan smarttelefonen även konkurrera med den tid som folk använder på ditt café. Eftersom smarttelefonen är så viktig för moderna människor, och särskilt för den yngre generationen, kan en låg batterinivå och brist på laddare faktiskt vara anledningen till att man lämnar restaurangen tidigt.

Visste du till exempel att 87% av de så kallade millennierna aldrig lämnar telefonen ur sikte? Och att 46% av alla smarttelefonanvändare i 2015 höll med om att ”de aldrig kunde leva utan sina smartphones”?

Om dina kunder inte vill vara på ditt café utan att ha smarttelefonen framme kan du se till att de slipper låg batterinivå genom att erbjuda gratis mobilladdning. Genom att erbjuda powerbank för restaurang erbjuder du både bra service som de kommer ihåg, och du håller kvar dina kunder lite längre.

Vill du också göra ditt café mer mobilvänligt? Läs mer om vårt Free of Charge laddsystem här: https://discoversystems.se/produkt/uppladdnings-system-for-mobiltelefoner/

Discover Systems Logo