Search
Generic filters

PAGER SERVICE

PAGER SERVICE

Pager systemer används i många sektorer och på många sätt. Mest kända är pagere i restaurangbranschen, där de används för gäster som väntar på mat eller på ett tillgängligt bord.

Pager systemer används emellertid också i flera andra områden som ett kösystem, till exempel på logistiska platser där lastbilar väntar på en ledig ramp. Eller på sjukhus där en personsökare är ovärderlig där patienter väntar. Således är varken sjukhuspersonalen eller patienter stressade över vem som ska gå vidare.

Några av de olika industrierna som kan använda en pager kan ses här;

https://discoversystems.se/branscher/

Men kort sagt, vart som helst människor väntar, kan ett pager system visa sig vara till stor fördel.

I alla branscher som använder ett pager system kommer tillförlitlighet att vara viktig, så det är oerhört viktigt att pager systemet vi tillhandahåller är toppklass.

Vi av alla vet hur problematisk det är för ett företag när deras pager system inte fungerar. Vi är därför mycket fokuserade på denna sida av vår verksamhet och gör vårt yttersta för att hjälpa de kunder som behöver hjälp med deras pager system.

Vanligtvis fungerar ett pager system smidigt, men många saker kan hända i en daglig arbetssituation; Vattenskador, strömavbrott eller överbelastning, anställdas brist som att placera en pager på en spis, etc. Med våra 20 år i branschen har vi naturligtvis sett några konstiga situationer.

När du köper ett pager system är det naturligtvis viktigt att veta vad och vilken kvalitet man ska köpa. De flesta känner till de gamla orden från Benjamin Franklin; The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten

I alla fall bör pris och kvalitet öka i en högre enhet, men det är också viktigt att titta på vad kunderna behöver av pager system och ge råd om rätt typ och storlek på systemet samt pager behov. Discover Systems har 20 års erfarenhet av att ge råd om detta och hittar alltid rätt pager system som passar din specifika verksamhet.

Vill du ha rätt pager system med rätt pager service – fråga bara oss, vi är din pager specialist

https://discoversystems.se/kontakt/

JTECH pagers  pager in viele farben

Discover Systems Logo