Buzzer, pager, persönkare, pucksystem, restaurangpuck, serveringspuckar
Oavsett om du kallar en persökare eller restaurangpuck för pager-puck, pucksystem eller helt enkelt pager-system, buzzer-system eller serveringspuckar så är fördelarna desamma.
När det gäller personsökare är fördelarna som följer:
- En buzzer är som en anställd, men den är aldrig sjuk och kan användas vid personalbrist.
- Tidsbesparande. Personalen behöver inte springa runt för att hitta gästen. Buzzern tar hand om anropet.
- Omsättningsökning. Gästen väntar i lugn och ro och kan dricka sina drycker under tiden.
- Ingen väntetid eller kö framför kassan/disken.
- Trevligare stämning i restaurangen.
Detta är bara några av de fördelar du får med en restaurangpuck. Även om du inte tycker att du behöver ett pucksystem hela dagen så fungerar det nästan som en slags anställd, som du kan sätta i hörnet och bara ta fram när ni får mycket att göra i restaurangen.
Serveringspuckar har också många fördelar. Personsökaren som serveringspersonalen har i bältet eller fickan ger inte bara serveringen ett tydligt lyft utan skapar också ro och samarbete mellan kocken och serveringspersonalen.
Serveringspuckar ger servitören eller servicepersonalen mer tid som kan användas framför restauranggästen, och mer tid betyder att kan man sälja mer till gästerna. Föreställ dig att du kunde sälja bara ett par koppar kaffe, glas vin eller öl extra varje dag och vad det skulle betyda för slutresultatet. En buzzer för serveringspersonalen ger en utmärkt möjlighet för ytterligare försäljning.
Det faktum att man samtidigt förbättrar servicen skadar ju verkligen inte gästernas nöjdhet, precis som samarbetet mellan kök och serveringspersonal blir trådlöst och effektivt. En restaurangpuck ger dig endast fördelar, oavsett om den används som personsökare eller serveringspuck.