Search
Generic filters

Våren innebär uteserveringstid

Våren innebär uteserveringstid

Snart är vintern över, och snart dyker vårblommorna upp överallt.

Det betyder för många restauranger att det är dags att damma av utemöbler och områden och förbereda sig för att solen kommer. Verkligen många gäster ser fram emot att sitta ute och njuta av en kopp kaffe, dryck eller måltid i vårsolen.

Restaurangernas stress och arbetsbelastning ökar, längre och större avstånd som ska täckas av servitörerna, nu skall det serveras både inne och ute.

Många restauranger arbetar med handterminaler, till exempel från Orderman, Vectron, Oracle etc, som skickar bongen direkt till köket och köksskrivaren. Snabbt och effektivt, men det är ofta att det längs kommunikationen vägen tillbaka till servitörerna det kan uppstå svårigheter. Nämligen: Få ut maten snabbt från köket till gästerna, för att säkerställa att gästerna får maten varm och hälsosam.

Det är här ett personsökarsystem ger dig optimal användning av servitörer och kockens tid, samt ökad kundnöjdhet. Fördelarna är bland annat:

  • Ingen förlorad arbetstid för servitören eller kocken. Inga onödiga löpturer fram och tillbaka till köket.
  • Ingen åter uppvärmning eftersom gästerna tycker att maten är kall.
  • Möjlighet till merförsäljning då servitörer kan tillbringa mer tid med gästerna
  • Tillfredsställelse bland gäster som får dem att komma igen.

Personsökare eller servitörsystem kommer i många storlekar, typer och prisklasser. Kvalitet och ekonomi kan skräddarsys efter varje restaurangs behov, men gemensamt för alla system är att de är till stor hjälp och nöje för försäljning, personal och gäster.

Vår eller inte, ett personsökarsystem är ett redskap som behövs under hela året.

Discover Systems Logo