Search
Generic filters

Ett personsökarsystem

är en bra idé överallt på fastlandet och på öar

Ett personsökarsystem är en bra idé överallt på fastlandet och på öar

Endelave är en liten dansk ö i Kattegatt, och kanske inte lika känd som sin större systerö Samsö, men lika vacker, och den korades som årets ö 2020/21 i Danmark. Endelave är också känd som ”kaninön”.

Du kan göra många saker på ön såsom att gå ”Kaninön” som är en 21 km lång vandringstur, eller gå på tångsafari. Alternativen är många och om du blir hungrig, antingen när du ankommer eller reser tillbaka med färjan, så är ett besök på Endelave Grill & Cafe rätt val.

Endelave Grill & Café har förutom bageri och grill även cykeluthyrning, minigolf och till och med uthyrning av golfbil så att du kan köra runt på ön och titta på det rika djurlivet och naturen. Och om du är fikasugen så finns det naturligtvis kaffe och hembakat.

Jan Søndengaard från Endelave Grill & Café är väldigt tydlig när han svarar på vår fråga om han är nöjd med sitt Silent Ordering personsökarsystem;

”Vi på Endelave Grill & Café har varit superglada över att vi har valt ett pucksystem från Discover Systems.”

Vi hade funderat på det länge eftersom det innebar en stor investering för oss.

Men vi har absolut inte ångrat oss – det fungerar perfekt varje gång och har bra räckvidd.

Med personsökarsystemet har vi kunnat spara 2 anställda i grillbaren och har ändå klarat en kundökning på 30 % första året.”

Och vi på Discover Systems A/S är glada över att vi har kunnat hjälpa ytterligare en kund med ett personsökarsystem som underlättar arbetet i dessa tider när det stora problemet är att få tag i personal.

https://discoversystems.se/produkt/silent-ordering-system-pucksystem/ 

@endelave.grill.cafe

Discover Systems Logo