Search
Generic filters

Optimal serveringstid är avgörande för varma snacks

Optimal serveringstid är avgörande för varma snacks

Timing!

Oavsett om det handlar om pizza, panini eller andra varma läckerbitar är timingen i serveringen oerhört viktig. För bagare och livsmedelsleverantörer är det avgörande att se till att deras varma snacks serveras för kunderna när de är som mest aptitliga, och detta kan medföra en rad utmaningar som kallar på innovativa lösningar.

Väntetid för kunderna: Kunderna står ofta tålmodigt och väntar framför disken, oroliga för att de ska missa den färska, varma upplevelsen. Väntetiden kan vara irriterande, särskilt när det bildas långa köer och kunderna är ängsliga för att de ska missa ögonblicket då snacksen har optimal smak och värme.

Rop för att få uppmärksamhet: När snacksen är klara ska personalen informera de kunder som redan har satt sig ner. Resultatet blir ofta högljudda rop eller till och med skrikande och stämningen blir då bullrig och kaotisk.

Tid- och resursspill: Personalen får ofta lägga tid på att leta rätt på kunderna för att kunna leverera deras snacks. Detta resursspill kan man undvika genom effektivare processer.

Förvirring omkring beställningarna: När personalen ropar ut ett specifikt snacksnamn som t.ex. ”panini” kan det skapa förvirring bland kunderna. Många tror kanske att de har beställt måltiden i fråga, vilket leder till ytterligare förseningar och frustration.

Dessa utmaningar påverkar både kundnöjdheten och personalens arbetsmiljö på ett negativt sätt. Det är viktigt att hitta en lösning som eliminerar dessa problem och skapar en smidig och trevlig upplevelse för alla berörda parter.

 

Varm snack  Varm snack

Genom att införa ett innovativt pucksystem kan man lösa dessa utmaningar på ett elegant sätt. Systemet fungerar som en personsökare eller pager som kunderna får när de lägger sin beställning. När maten är klar kan personalen enkelt kalla på kunden genom att knappa in det tillhörande numret i personsökaren. Kunden får omedelbart visuella och auditiva signaler eller diskreta vibrationer via pucken som anger att maten är klar för avhämtning.

Systemet är ett enkelt och tyst sätt att informera kunderna om att deras snacks är klara. På så sätt slipper man högljudda rop och förvirring eftersom alla kunder får en unik identifiering. Det skapar också en trevligare stämning i butiken eftersom ljudnivån minskar avsevärt.

För bagare, konditorier och andra livsmedelsleverantörer som vill erbjuda sina kunder en förstklassig upplevelse är ett pucksystem en oumbärlig investering. Oavsett om man hyr, leasar eller köper systemen är de enkla att implementera och använda. Kunderna kommer att uppskatta det diskreta och bekväma sättet att få information om att deras färska, varma snacks är klara, medan personalen kan njuta av en mer välorganiserad och lugn arbetsdag.

Idag är service och kundupplevelse av största vikt, och ett pucksystem är en win-win-lösning som gläder både kunder och personal. Om du vill utforska detta innovativa koncept ytterligare, besök;

https://discoversystems.se/handel/bageri-och-konditori/

för mer information. G

ör varma snacks till en upplevelse utan väntetid, buller och förvirring med hjälp av rätt serveringssystem redan idag.

Varm snack  Varm snack

Discover Systems Logo