Search
Generic filters

Nyckeln till framgångsrika möten

Nyckeln till framgångsrika möten

Anropsknappar för mötesrum: Effektiv kommunikation och tidsbesparingar

Ingen vill slösa tid på ineffektiva möten, men man vill inte heller slösa bort varandras tid under mötet. Därför är anropsknappar för mötesrum en bra idé. En anropsknapp är ett effektivt redskap som låter dig begära service eller hjälp utan att du behöver lämna mötesrummet. Konceptet kan med fördel användas både på privata företag och i mötes- och konferensrum på hotell.

Tänk dig följande scenario: Du sitter på ett möte och plötsligt fungerar AV-utrustningen inte och du behöver hjälp av någon som är expert på området.

Du behöver kanske också mer vatten eller kaffe under mötet och kan då snabbt tillkalla service genom att trycka på en knapp. Möjligheterna är oändliga och syftet är att uppnå effektiv och snabb kommunikation, så att man undviker att slösa bort dyrbar mötestid.

Tid är pengar, det vet vi alla!

Ett anropsknappsystem är ekonomiskt smart och kan snabbt återbetala sig självt genom att minimera spilltiden. Föreställ dig ett möte med 5-20 deltagare som måste vänta i bara 10-15 minuter medan man letar efter den person som ansvarar för AV-tekniken. Föreställ dig nu lönekostnaderna för alla i mötesrummet under dessa 10-15 minuter. Det kan snabbt bli en rejäl summa!

Mötesrum finns på många olika typer av kontor, t.ex. advokatbyråer, revisionsbyråer, försäkringsbolag, energiverk, exportföretag och många fler. Listan är nästan oändlig. Dessutom har många hotell också mötesrum eller konferensanläggningar där man med fördel kan använda anropsknappar.

På många kontor finns det redan anropsknappar vid de gemensamma kaffemaskinerna. Om kaffet är slut eller maskinen inte fungerar kan du bara trycka på en knapp och kalla på den person som ansvarar för kaffemaskinen. Det är en enkel och bekväm lösning som säkerställer att kaffeproblem kan lösas snabbt och effektivt.

Anropsknappar finns i många olika former och med många olika alternativ.

När knappen aktiveras kan anropet antingen gå till ett smart armbandsur som den anropade personen har på armen eller i fickan. När armbandsuret tar emot ett samtal vibrerar, piper eller blinkar det beroende på vad man önskar. Alternativt kan anropet också gå till en display på en specifik placering om man önskar det.

Ett anropssystem för mötesrum sparar tid och pengar och skapar optimala arbetsförhållanden för både mötesdeltagare och servicepersonal. Med anropsknappar kan man snabbt och effektivt begära hjälp eller service, vilket minimerar onödig spilltid och ökar produktiviteten under möten. Att investera i ett anropsknappsystem är ett smart beslut som kan vara väldigt fördelaktigt för företag i alla branscher.

https://discoversystems.se/produkt/anropsknappssystem/

Därutöver erbjuder Discover Systems A/S även ett annat verktyg som passar perfekt för mötesrum: Powerbank för mötesrum, även känd som Free of Charge

https://discoversystems.se/produkt/uppladdnings-system-for-mobiltelefoner/

Denna powerbank är speciell på så sätt att den bara kan laddas i den medföljande laddaren. Den passar perfekt i mötesrum eftersom den bara kan användas och laddas där.

Under många möten är det kamp om eluttagen och deltagarna blir ouppmärksamma om de har telefonen i närheten eller om de saknar ström för t.ex. surfplattan.

 

Med Free of Charge får alla arbetsro och möjlighet att ladda sina enheter i lugn och ro under mötet, och efter mötet är det bara att sätta tillbaka powerbanken i den stationära laddaren i mötesrummet.

Mødelokale, pagersystem Pager sorthvid Free of charge mobilopladningSB7 Pager Rund White

Discover Systems Logo