Search
Generic filters

mis-en-place

mis-en-place

mis-en-place en termologi som många kockar känner till. Fritt översatt, något i stil med; allt på sin plats.

Allt planeras, struktureras och förbereds innan det blir fullt upp i köket.

Organisation är en viktig sak för en professionell kock. Det skapar lugn och överblick i en annars stressad och upptagen miljö.

Kocken tänker igenom alla steg på vägen, så det finns utrymme för 100% fokus på den färdiga tallriken innan servering sker till gästerna.

Det är därför lika viktigt för både kock, servitörer och naturligtvis gästerna att maten blir serverad så snart den är färdiglagad.

personkall

Ett enkelt och effektivt personsökarsystem är verktyget för detta ändamål. Maten är färdig att serveras. Kocken trycker på en skärm i köket, och servitören får ett kort meddelande på sin personsökare att maten är redo för servering.

Alla platser där gästerna sitter en bit bort från köket kan med fördel använda ett personsökarsystem. Kockar och serverings personal arbetar effektivare och minskar slöseri med tid, och det allra viktigaste – gästerna får maten varm, fräsch och i tid.

Discover Systems Logo