Smidig kommunikation och maximerad effektivitet i Restaurang

Låt oss ta reda på hur vår lösning kan hjälpa dig medan vi delar idéer

Varför välja ett personsökarsystem för en Restaurang?

Helt enkelt; Högre effektivitet, bättre kundservice och ökade intäkter och vinst! Detta är vad ett pucksystem kommer att ge din restaurang. Oavsett om du är verksam inom gourmet, bistro eller snabbmat kommer det att finnas många fördelar med att använda våra personsökare.

En restaurang som prioriterar en lugn och trevlig atmosfär kan förbättra matupplevelsen avsevärt. Genom att minimera buller och synstörningar kan gästerna njuta av maten och samtalet i en avslappnad miljö.

Detta skapar en idealisk miljö för att både uppskatta maten och njuta av sällskapet utan stressande inslag som skrikande högtalare, höga rop eller distraherande displayer. Alla gäster får vad de beställt när restaurangpuckar används, vilket eliminerar all förvirring om beställning. Sammantaget kan ett personsökarsystem vara en stor investering för din restaurang eftersom det inte bara förbättrar verksamheten utan också skapar en bättre upplevelse för dina gäster.

Välj mellan flera personsökarsystem

Ett system är ett pucksystem, som fokuserar på kommunikation mellan gäster och personal. Detta system säkerställer förbättrad kommunikation mellan köket och gästerna, vilket resulterar i kortare väntetid och en trevligare upplevelse för gästerna.

Det andra systemet är ett servitörsystem, vilket säkerställer effektivare servering av många gäster i stora ytor. Det gör kommunikationen från köket till serveringspersonalen mer enhetlig, vilket möjliggör ett mer flexibelt arbetsflöde som skapar en bättre arbetsmiljö med mindre stress och mer tid att fokusera på gästerna.

Ett kallsystem för din restaurang sparar tid och ökar intäkterna

Pucksystem

Fördelen med ett puck-system är bättre kommunikation mellan köket och gästen. Med ett pucksystem slipper du långa köer och gör väntetiden trevligare för dina gäster.

Ett system för att kalla på gäster är idealiskt för olika platser där gäster måste vänta på mat eller ett bord.
Systemet är i allmänhet användbart på alla platser där det finns behov av att organisera och hantera väntande gäster.

Servitörsystem

Med ett servitör system säkerställer du en mer strömlinjeformad servering och arbetsflöde, oavsett om servitör eller foodrunners används. Ett servitörsysteml ger serveringspersonalen tid att fokusera på gästerna och ha ett ökat fokus på merförsäljning. Restaurangchefen eller serveringspersonalen kan ringas om det finns frågor eller problem i köket som kräver omedelbar uppmärksamhet.

Tryckknapp

Vi anpassar lösningar som passar ditt företag och dina behov, samt en ekonomisk ram som ger dig bästa avkastningen på investeringen.

Det finns även system där du kan använda en knapp för att ringa upp servitörer eller annan personal. Detta hjälper till att spara tid och öka effektiviteten på plats.

TableCall / Order@table

Ett innovativt system som kan revolutionera sättet företag inom restaurang- och detaljhandeln kommunicerar med sina kunder och personal. Med hjälp av personsökare placerade på borden eller vid en kiosklösning kan gästerna snabbt och enkelt ringa upp personalen, precis som restaurangen kan skapa självbetjäningslösningar kombinerat med egenbeställning.

Läs om alla våra personsökarsystem

Oavsett vilket du väljer blir det enkelt och snabbt att installera. Kontakta oss för mer information eller läs mer här och se hur vi kan hjälpa ditt företag.

Finansiering

Få flexibilitet och ekonomiskt fördelaktiga alternativ genom att antingen leasa eller hyra ditt system genom Discover Finance. Vi presenterar ett antal fördelaktiga finansieringsalternativ till ditt förfogande.

Ekonomisk

Vi kan erbjuda extremt förmånlig finansiering med fasta avbetalningar och fast låg ränta

Flexibel

Betala kontant, över 6 månader eller något helt tredje. Vi har en lösning som passar dig.

Helt enkelt

Ett par klick är allt som krävs. Sedan går resten av sig självt, helt automatiskt.
Det är till stor hjälp och optimering för stånden. Efter att ha beställt mat kan gästerna direkt börja roa sig, oavsett om de behöver mat och dryck från ett eller flera stånd.
Jonas Kring
Kommersiell direktör, Nicolinehus

Kunder vi samarbetar med

Vi hjälper alltid våra kunder att främja tillväxt genom att maximera potentialen och förbättra resultaten i alla företag!

Copyright
2025
- Discover Systems
ORG.Nr. 556674-423001