Search
Generic filters

AARHUS TANDCENTER

AARHUS TANDCENTER

AARHUS TANDCENTER ANVÄNDER MODERNA ANROPSKNAPPAR PÅ SINA FYRA KLINIKER

Aarhus Tandcenter har kliniker i Aarhus, Højbjerg, Hasselager och Skejby i Danmark, och de har nyligen moderniserat sina kliniker med ett modernt anropssystem från Discover Systems.

Här är tandläkaren Michael Kristensen väldigt nöjd med de nya systemen. Tidigare använde de sig av en konventionell ringklocka som ofta kunde verka irriterande eller förvirrande, eftersom man då skulle välja vilken ton klockan skulle avge, beroende på vem man ringde efter från behandlingsrummen. Ibland visste personalen inte vem som kallades till behandlingsrummen och ljudet kunde även vara väldigt irriterande.

Med ett anropssystem från Discover Systems kan man nu från alla behandlingsrum kalla på just den person man behöver, och man behöver inte veta om personalen finns i sterilrummet, receptionen eller t.ex. lunchrummet. Anrop från behandlingsrummet går direkt till en liten personsökare som alla anställda har i fickan eller ett fäste på fickan. Personsökaren kan vibrera och/eller pipa så att mottagarna vet att de anropas, och på personsökarens display kan de se vilket behandlingsrum som kallar på dem. Det är enkelt och effektivt, och allt är naturligtvis trådlöst och behöver inte WIFI eller LAN eftersom det fungerar på sin egen frekvens.

Aarhus Tandcenter

https://www.aarhustandcenter.dk/

Michael Kristensen konstaterar;

”Förut hade vi konventionella ringklockor som kunde verka störiga och förvirrande eftersom vi var tvungna att komma ihåg de olika tonerna hela tiden. Ljudet var också irriterande för våra klienter. Med det nya systemet är kommunikationen väldigt tydlig och diskret, både vad gäller vibration, ton och meddelanden på displayen i den lilla personsökaren.

Dessutom är lösningen också mycket mer hygienisk eftersom knappar och annat är mycket lätta att rengöra.

Vi har monterat knapparna på väggarna så att man även lätt kan trycka på dem med armbågen – något som också förbättrar hygienen, så vi är supernöjda med systemet och funktionerna.”

#anropssystem #tandläkare #klinikanrop #trådlöst #personsökarsystem #tandläkarklinik #tandläkarbranschen

https://discoversystems.se/produkt/anropsknappssystem/

https://discoversystems.se/personsokarsystem-i-vaarden/

 

Discover Systems Logo